Boligprosjekter.

Brådalsfjellet - Nye og familievennlige tomannsboliger m/høy standard, solrikt, flott utsikt og carport

Vi skal nå bygge 4 prosjekterte tomannsboliger på felt B6 på toppen av Brådalsfjellet med flott utsikt og gode solforhold. Pr. nå er 3 boenheter solgt.

  • Brådalsfjellet er et populært boligområde på Ask i Gjerdrum midt mellom Oslo og Gardermoen. Området ligger i vakre omgivelser med Romeriksåsen som nærmeste nabo.
  • Området har også nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport og daglige servicetilbud. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skiløyper, hesteridning, Kniplia skisenter, golfbane og treningssenter, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Ask har et aktivt idrettslag.
  • Lysdammen ligger ca. 2 km fra boligen og er et populært badested for barn og voksne.
  • Alle vegger og tak i boligen er å betegne som "pustende konstruksjon" hvor det ikke er benyttet diffusjonsplast/fuktsperre.
  • Vegger og tak er innsprøytet med celluloseisolasjon. Celluloseisolasjon er hygroskopisk og fuktutjevnende. Produktets egenskaper kan sammenlignes med trevirket sine evner til å ta opp og gi fra seg fuktighet alt etter omgivelser og varierende fuktighet. Isolasjon "puster" og regulerer fuktigheten i konstruksjonen og i selve huset på samme måte som et laftet tømmerhus. Dette gir et komfortabelt inneklima.

Arealer og fordeling per etasje, totalt ca 115 kvm BRA pluss uinnredet loft på 27 kvm BRA.

1.Etasje: Hall, 3 soverom, Bad/vaskerom og bod
2.Etasje: Kjøkken, stue og WC.
3.Etasje: Uinnredet

Boligene selges via

Torkild Vinje
Eiendomsmegler / Prosjektmegler
+47 408 40 056
torkild.vinje@privatmegleren.no

bilde av bygg

bilde av bygg

bilde av bygg

bilde av bygg